Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

Despre producator

60 DE ANI DE LUCRU CU PASIUNE, SICOMA ITALIA


Din 1947 familia Galletti lucreaza si investeste in domeniul mecanicii si al betonului, initial prin intuitia fratilor David si Bruno si apoi datorita implicarii continue a intregii familii.

Povestea noastra incepe in alb negru...

In 1964 se proiecteaza si se construieste primul malaxor planetar P 375, design-ul sau deosebit si sistemul unic de amestecare au asigurat succesul masinii impunandu-se imediat in atentia pietei. Noul produs, cunoscut sub numele de PLANETARUL Galletti, a devenit intr-un timp scurt reperul mondial pentru toti operatorii din industria betonului.
In 1972 creeaza O.M.G. Srl, societate cu un sistem de fabricatie certificata ISO 9001 in 1995.

Productia principala are loc in fabrica din Ponte Valleceppi, care se intinde pe o suprafata de 20000 de metri patrati din care 7000 acoperiti si in care exista aproximativ 90 de angajati intre muncitori din productie si personalul din cercetare, proiectare si administratie.

        In 1992 s-a infiintat societatea SICOMA S.R.L. delegata la proiectarea si vanzarea de malaxoare cu dublu ax orizontal si mixere tip turbine.
Viziunea constanta pe piata mondiala si performantele tehnologice au permis societatilor OMG si SICOMA de a-si deschide filiale si reprezentante directe in toata lumea.
          In 1988 se naste Galletti Iberica, in anul 2000 SICOMA Zhu-Hai, in perioada 2005 SICOMA America de Nord.Anul 2006 a marcat deschiderea unei noi filiale in Franta, "OMG Franta", oferindu-i configuratia actuala a grupului OMG.

       Astazi, gama de Oferta este completata cu mixere noi, cu o capacitate de productie din ce in ce mai mare si diferite tehnologii ce pot fi folosite in productia de beton pentru aplicatii speciale si cu utilizarea de coloranti si aditivi speciali.

       In anul 2007 OMG sarbatoreste aniversarea a 60 de ani de la infiintarea sa. 60 de ani de lucru cu pasiune adevarata.

sicoma2

...si continua in culori!

 

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!