Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

Proiectare

C ompania Pro Soft Industry va pune la dispozitie servicii profesionale de proiectare si consultanta in domeniul instalatiilor industriale, in special in domeniul statiilor de betoane fixe sau mobile dar si in domeniul fabricilor de pavele, a statiilor de mortare uscate (masini automate de insacuit), a reciclatoarelor de beton, a filtrelor de praf sau a automatizarilor industriale. Inca din anul 2004 echipa noastra de proiectare si-a  inceput activitatea oferind servicii de calitate prin respectarea dorintelor clientului, a standardelor si normativelor tehnice cat si a termenelor stabilite prin contract.

        Compania noastra vine in intampinarea clientilor cu cele mai bune solutii atat din punct de vedere al fiabilitatii tehnologice cat si al costurilor. De modul in care va desfasurati activitatea depinde si realizarea indicatorilor economici pe care compania dvs. ii are. De aceea, prin departamentul nostru de proiectate, incercam sa va oferim cele mai eficiente solutii tehnice cu scopul de a eficientiza cat mai mult costurile companiei dumneavoastra. Iar acest deziderat reprezinta principala preocupare a companiei noastre.

       Echipa de proiectare este formata din ingineri tineri care folosesc ultimele tehnologii de proiectare si se perfectioneaza continuu pentru a putea oferi cele mai noi si eficiente solutii. Viziunea noastra este de a integra solutii ecologice in proiectele oferite clientilor nostri, in vederea reducerii costurilor de intretinere si pentru a promova un comportament responsabil fata de mediul inconjurator.

        Ca o garantie a calitatii oferite de compania noastra, in anul 2014 am fost recertificati cu standardul international de calitate ISO 9001 si ISO 14001. Statii de beton ISO 14001 Statii de beton ISO 9001

       Va asteptam la biroul nostru de proiectare pentru a gasi cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra! Sau ne puteti contacta utilizand formularul din pagina de contact.

1.png2.jpg3.png4.png5.png6.png7.png8.png9.png10.png11.pngcotare 1.pngcotare2.pngFabrica 1.jpgFabrica 2.jpgWhatsApp Image 2019-09-27 at 3.31.08 PM.jpegzagigea1.jpgzagigea2.jpgzstatie-de-beton-mobila.jpg.jpg

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!