Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

M alaxoarele de beton utilizate de firma Pro Soft sunt produse de compania SICOMA Italia, considerata cel mai puternic producator de malaxoare din lume. Iar Pro Soft este singura companie din Romania care ofera garantie la consumabile (blindaje, sape si brate).

Despre producator

60 DE ANI DE LUCRU CU PASIUNE, SICOMA ITALIA


Din 1947 familia Galletti lucreaza si investeste in domeniul mecanicii si al betonului, initial prin intuitia fratilor David si Bruno si apoi datorita implicarii continue a intregii familii.

Povestea noastra incepe in alb negru...

In 1964 se proiecteaza si se construieste primul malaxor planetar P 375, design-ul sau deosebit si sistemul unic de amestecare au asigurat succesul masinii impunandu-se imediat in atentia pietei. Noul produs, cunoscut sub numele de PLANETARUL Galletti, a devenit intr-un timp scurt reperul mondial pentru toti operatorii din industria betonului.
In 1972 creeaza O.M.G. Srl, societate cu un sistem de fabricatie certificata ISO 9001 in 1995.

Productia principala are loc in fabrica din Ponte Valleceppi, care se intinde pe o suprafata de 20000 de metri patrati din care 7000 acoperiti si in care exista aproximativ 90 de angajati intre muncitori din productie si personalul din cercetare, proiectare si administratie.

        In 1992 s-a infiintat societatea SICOMA S.R.L. delegata la proiectarea si vanzarea de malaxoare cu dublu ax orizontal si mixere tip turbine.
Viziunea constanta pe piata mondiala si performantele tehnologice au permis societatilor OMG si SICOMA de a-si deschide filiale si reprezentante directe in toata lumea.
          In 1988 se naste Galletti Iberica, in anul 2000 SICOMA Zhu-Hai, in perioada 2005 SICOMA America de Nord.Anul 2006 a marcat deschiderea unei noi filiale in Franta, "OMG Franta", oferindu-i configuratia actuala a grupului OMG.

       Astazi, gama de Oferta este completata cu mixere noi, cu o capacitate de productie din ce in ce mai mare si diferite tehnologii ce pot fi folosite in productia de beton pentru aplicatii speciale si cu utilizarea de coloranti si aditivi speciali.

       In anul 2007 OMG sarbatoreste aniversarea a 60 de ani de la infiintarea sa. 60 de ani de lucru cu pasiune adevarata.

sicoma2

...si continua in culori!

 

Ultima actualizare: Marți, 21 Ianuarie 2014 13:30

Accesări: 6436

Malaxoare planetare

BRATE DE AMESTEC

Malaxoarele SICOMA au 3 brate de amestecare pentru fiecare sectie a reductorului si doua brate periferice. Odata cu cresterea dimensiunii creste si numarul de sectii (2 incepand de la MP1875/1250 si trei de la MP 4500/3000).

Realizate din fonta ductila, permit ajustarea simpla a paletelor fata de partea de jos si peretii rezervorului.

DUBLURA PERETILOR SI A FUNDULUI


Sunt produse sub forma de placi interschimbabile si usor de inlocuit din fonta Ni-Hard sau otel rezistent la uzura, groase de 15mm pentru a asigura o viata lunga chiar si in conditii extrem de critice, si sunt intotdeauna in stoc.

 

PALETE DE AMESTECARE


Sunt realizate din fonta Ni-hard cu duritate minima de 550 HB. Forma lor a fost conceputa pentru a accelera faza de descarcare, dar nu influenteaza amestecarea, care se realizeaza numai de brate.

CUTIA DE LEGATURI


Toate cablurile electrice care provin de la motoarele trifazice, de la electrovalve si de la comutatorul de limitare cursa ale malaxorului, sunt conectate la o cutie de legaturi IP55 fixata pe malaxor .

CENTRALINA HIDRAULICA


Inchiderea este asigurata de catre comutatorul de presiune montat in serie in circuitul hidraulic. In caz de esec sau a lipsei de energie electrica, o pompa manuala cu parghie se deschide orificiul de evacuare. ( optional pentru modelele mai mici de MP1500/100 )

REDUCTOR


Acesta este inima malaxorului Planetar SICOMA, produse pe plan intern, si este punctul culminant a 60 de ani de experienta. Proiectat pentru a functiona in medii extreme si pentru a rezista la cele mai solicitante conditii de munca. Garantat pentru 10.000 de ore de lucru continuu echivalent cu mai mult de 5 ani, avand in vedere 8-ore/ tura pentru 250 de zile pe an.

   

EVACUAREA


Poarta de descarcare este prevazuta cu o garnitura de cauciuc care face perfect ermetica inchiderea si se evita pierderea de beton. Acesta poate fi, la cerere, actionata manual, pneumatic sau hidraulic si amplasate la 90 C pe toate cele patru cadrane.

CAPACUL


Permite accesul usor la malaxor pentru curatarea manuala sau pentru reparatii de urgenta, schimbarea unei parti de uzura fara a fi nevoie de o oprire lunga a instalatiei. Este formata din una sau mai multe parti in functie de marimea malaxorului. Ridicarea este hidraulica.

 

Ultima actualizare: Joi, 23 Ianuarie 2014 14:23

Accesări: 6348

Malaxoare dublu ax orizontale (MAO)

REZERVOR RANFORSAT


Structura consolidata a rezervorului elimina riscul de deformare in timpul transportului (de asemenea, in caz de coliziuni cu containere) si in timpul functionarii la sarcina maxima, asigurand buna functionare a sigiliilor. Acesta permite, de asemenea, plasarea direct pe malaxor a sasiului de sustinere ale cantarelor de ciment, apa sau cuvei intermediare, fara nevoia de structuri de sprijin suplimentare.

ORGANELE DE AMESTECARE


Protectia rezervorului se face din placi de fonta Ni-Hard cu duritate 530HB minim. Bratele de amestecare, cu profile studiate pentru a evita acumularea de material, sunt din fonta. Paletele de amestec sunt turnate in fonta Ni-hard cu duritate 530HB minime.Numarul mare de lame, aranjamentul lor si orientarea lor asigura combinatia potrivita de efectul de rotatie si de circulatie a materialului in timpul amestecarii.

SUPORTII ARBORILOR SI ETANSARI


SICOMA a brevetat suportul modular din doua camere complet separate. Rulmentul este lubrifiat in baie de ulei. Etansarea este facuta cu un sistem exclusiv de discuri contra-rotative ,si este uns cu vaselina lichida.

SISTEMUL DE LUBRIFIERE AUTOMATA


Grasimea necesara pentru a mentine lubrifiata suprafata de alunecare a etansarilor, este trimisa de pompa printr-un distribuitor secvential, care distribuie in mod uniform cantitatea de unsoare necesara (0,09 kg / h), asigurand un consum redus de grasime, si apoi o poluarea neglijabila a betonului.

REDUCTOARE


Angrenajele grupului de amestecare sunt de tip epicicloidal. Prima reductie se efectueaza cu o transmisie omocinetica care totodata asigura rotirea sincronizata a arborilor.Datorita vitezei mici de rotatie la intrare se permite uleiului de ungere de a lucra cu sarcina termica scazuta. Legatura intre cutia de viteze si cada se face cu ajutorul unui sistem de camere exclusiv. Aceasta aplicatie este unica in felul sau,si permite o mai mare rigiditate la punctul de legatura intre unitatea de transmisie si cada si mai presus de toate usurinta de operare in caz de instalare si intretinere a lagarului arborelui.

SISTEMUL HIDRAULIC


Inchiderea este asigurata de catre comutatorul de presiune montat in serie in circuitul hidraulic. In caz de esec sau a lipsei de energie electrica, o pompa manuala cu parghie deschide gura de evacuare.

CENTRALA ALARME


Malaxorul este echipat standard cu: senzori de temperatura la motoare si la reductoare, senzori de nivel ulei la reductoare si la sistemul hidraulic, precum si la sistemul de ungere ale lagarelor. La cerere se poate echipa malaxorul cu BLACK BOX, o cutie neagra care inregistreaza toate anomaliile de sistem si alarmele in timpul fazelor de lucru si durata acestora. Cu ajutorul ei se poate programa operatiuni de intretinere de rutina.

CAPACUL


Capacul suprainaltat (500 mm), este dotat cu doua usi lipsite de montanti,si permite accesul usor la malaxor pentru curatarea la sfarsit de tura sau schimbare unei piese sau pentru interventii de intretinere ordinara sau extraordinara, reducanduse astfel timpul de oprire al instalatiei.

PLATFORMA DE INSPECTIE


Platforma este de serie dotata de scara, si este esentiala pentru inspectia si intretinerea masinii in conditii de siguranta. Modularitatea platformei face instalarea extrem de simpla, fara a fi nevoie de mijloace de ridicare.

GURA DE DESCARCARE


Gura de descarcare este echipata cu o garnitura de cauciuc care ruleaza de-a lungul intregului perimetru .Rotatie excentrica a sectorului de descarcare asigura ca aceasta ajunge intotdeauna la garnitura indiferent de gradul de uzura.

 

Ultima actualizare: Joi, 23 Ianuarie 2014 09:58

Accesări: 6432

Dublu ax C (MAO C)

REZERVOR RANFORSAT
Structura consolidata a rezervorului elimina riscul de deformare in timpul transportului (de asemenea, in caz de coliziuni cu containere) si in timpul functionarii la sarcina maxima, asigurand buna functionare a sigiliilor. Acesta permite, de asemenea, plasarea direct pe malaxor a sasiului de sustinere ale cantarelor de ciment, apa sau cuvei intermediare, fara nevoia de structuri de sprijin suplimentare.
ORGANELE DE AMESTECARE
Protectia rezervorului se face din placi de fonta Ni-Hard cu duritate 530HB minim. Bratele de amestecare, cu profile studiate pentru a evita acumularea de material, sunt din fonta. Paletele de amestec sunt turnate in fonta Ni-hard cu duritate 530HB minime.Numarul mare de lame, aranjamentul lor si orientarea lor asigura combinatia potrivita de efectul de rotatie si de circulatie a materialului in timpul amestecarii.
SUPORTII ARBORILOR SI ETANSARI
SICOMA a brevetat suportul modular din doua camere complet separate. Rulmentul este lubrifiat in baie de ulei. Etansarea este facuta cu un sistem exclusiv de discuri contra-rotative ,si este uns cu vaselina lichida.
SISTEMUL DE LUBRIFIERE AUTOMATA
Grasimea necesara pentru a mentine lubrifiata suprafata de alunecare a etansarilor, este trimisa de pompa printr-un distribuitor secvential, care distribuie in mod uniform cantitatea de unsoare necesara (0,09 kg / h), asigurand un consum redus de grasime, si apoi o poluarea neglijabila a betonului.
REDUCTOARE
Angrenajele grupului de amestecare sunt de tip epicicloidal. Prima reductie se efectueaza cu o transmisie omocinetica care totodata asigura rotirea sincronizata a arborilor.Datorita vitezei mici de rotatie la intrare se permite uleiului de ungere de a lucra cu sarcina termica scazuta. Legatura intre cutia de viteze si cada se face cu ajutorul unui sistem de camere exclusiv. Aceasta aplicatie este unica in felul sau,si permite o mai mare rigiditate la punctul de legatura intre unitatea de transmisie si cada si mai presus de toate usurinta de operare in caz de instalare si intretinere a lagarului arborelui.
SISTEMUL HIDRAULIC
Inchiderea este asigurata de catre comutatorul de presiune montat in serie in circuitul hidraulic. In caz de esec sau a lipsei de energie electrica, o pompa manuala cu parghie deschide gura de evacuare.
CENTRALA ALARME
Malaxorul este echipat standard cu: senzori de temperatura la motoare si la reductoare, senzori de nivel ulei la reductoare si la sistemul hidraulic, precum si la sistemul de ungere ale lagarelor. La cerere se poate echipa malaxorul cu BLACK BOX, o cutie neagra care inregistreaza toate anomaliile de sistem si alarmele in timpul fazelor de lucru si durata acestora. Cu ajutorul ei se poate programa operatiuni de intretinere de rutina.
CAPACUL
Capacul suprainaltat (500 mm), este dotat cu doua usi lipsite de montanti,si permite accesul usor la malaxor pentru curatarea la sfarsit de tura sau schimbare unei piese sau pentru interventii de intretinere ordinara sau extraordinara, reducanduse astfel timpul de oprire al instalatiei.
PLATFORMA DE INSPECTIE
Platforma este de serie dotata de scara, si este esentiala pentru inspectia si intretinerea masinii in conditii de siguranta. Modularitatea platformei face instalarea extrem de simpla, fara a fi nevoie de mijloace de ridicare.
GURA DE DESCARCARE
Gura de descarcare este echipata cu o garnitura de cauciuc care ruleaza de-a lungul intregului perimetru .Rotatie excentrica a sectorului de descarcare asigura ca aceasta ajunge intotdeauna la garnitura indiferent de gradul de uzura.

 

Ultima actualizare: Joi, 23 Ianuarie 2014 10:49

Accesări: 6276

Turbine

REZERVORUL DE AMESTEC
Turbomalaxoarele SICOMA pot fi expediate in containere standard Open-Top prin sectionarea in diferite parti ale bazinului. Remontarea este extrem de simpla, cu utilizarea de ghidajelor de pozitionare dedicate. Acesta este captusit cu placute de otel rezistente la uzura in versiunea standard, iar la cerere pot fi furnizate din fonta Ni-Hard.
SISTEMUL DE PRINDERE CU ARC
Toate bratele sunt conectate la un sistem de rotor cu arc, care maximizeaza absorbtia socurilor si care asigura functionarea in siguranta a transmisiei. Acest sistem permite, de asemenea, reglarea usoara a lamelor de amestecare.
AGITATOARE SI BRATUL ACCELERATOR PENTRU DESCARCARE
Turbomescolatori poate fi echipat cu unul sau doua dispozitive de agitare pentru a creste actiunea de amestecare si de a reduce timpul ciclului. Aceasta din urma poate fi redus si mai mult prin adaugarea bratului de acceleratie a descarcarii.
GURA DE DESCARCARE
Toate componentele din gura de evacuare sunt prelucrate cu masinile cu comanda numerica si intregul ansamblu este apoi prins de cada. Acest lucru asigura cea mai buna montare si reglare pentru o rotatie plana pe garnitura de cauciuc, care este esentiala pentru o inchidere rezistenta la picurare.
SPALAREA CU INALTA PRESIUNE
Doua bare cu duze de inalta presiune se rotesc solidar cu rotorul pentru a spala podeaua, peretii si acoperisul si doua bare fixe fac o spalare eficienta a bratelor si a paletelor de amestecare. Toate duzele sunt reglabile.
ACCESORII
Skipul de Incarcare, cantare de ciment, balantele de apa, airbarg, sistem de spalare de inalta presiune, dispozitive de agitare, bratul accelerator,guri de evacuare multiple sunt disponibile pentru toata gama de malaxoare. Toate accesoriile sunt asamblate din fabrica pentru a se asigura de timp mai mic de instalare la locul final.
EXPERIENTA SI KNOW-HOW
SICOMA produce Turbomalaxoare de peste 20 de ani, datorita experientei pe care casa-mama OMG a acumulato in productia de malaxoare planetare in ultimii 45 de ani. Aceasta experienta, combinata cu know-how privind tehnologia de amestecare, a fost baza pentru dezvoltarea unui Turbomalaxor de o inalta calitate si fiabilitate.OPTIMIZAREA PROIECTARII SI A PRODUCTIEI
Ca parte a imbunatatirii continue a produsului si procesului de productie, cele mai recente evolutii ale Turbomalaxorului au condus la un nivel ridicat de standardizare din care rezulta usurinta de gestionare a pieselor de uzura si a depozitului de produse finite.
OPTIMIZAREA PROIECTARII SI A PRODUCTIEI
Ca parte a imbunatatirii continue a produsului si procesului de productie, cele mai recente evolutii ale Turbomalaxorului au condus la un nivel ridicat de standardizare din care rezulta usurinta de gestionare a pieselor de uzura si a depozitului de produse finite.
 

 

Ultima actualizare: Joi, 23 Ianuarie 2014 12:46

Accesări: 6117

Laborator

Gura de descarcare

Placi radiante si senzor de temperatura

Limitatoare de cursa, grupul de basculare

Vasul in faza de descarcare

Grupul de ridicare al vasului

Panou electric

 

Ultima actualizare: Joi, 23 Ianuarie 2014 13:49

Accesări: 5098

Vagonet

Carut de transport cu tambur rotativ si actionare electro-mecanica

Carut de transport cu doua valve cu actionare electro-mecanica cu panou electric

Carut de transport mono valva cu actionare electro-mecanica

Carut de transport cu lada cu actionare electro-mecanica

Carut de transport bi-valva cu actionare electro-mecanica cu inter-axa redusa

Cada de transport de beton cu pod rulant sau stivuitor, cu actionare pneumatica

Cada de transport de beton cu pod rulant sau stivuitor, cu actionare hidraulica cu baterie electrica

Carut de transport bi-valva cu actionare electro-mecanica

Carut de perete cu actionare electro-mecanica si descarcare mono-valva.

Carut aerian cu banda extractoare.

Carut cu jet.

 

 

Ultima actualizare: Vineri, 24 Ianuarie 2014 11:21

Accesări: 4416

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!