Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

Proview, sistem de control pentru automatizari industriale

Proview este un program realizat de compania romaneasca SC PRO SOFT Piatra Neamt pentru a efectua controlul, verificarea si vizualizarea proceselor industriale.

           Producerea mixturilor asfaltice si a betoanelor presupune derularea unor serii de activitati ce implica executia cu acuratete a unor etape tehnologice. Astfel a aparut necesitatea implementarii unui sistem informatic ce are ca rol nu doar gestionarea tuturor activitatilor automate dintr-un sistem, ci si rol de diagnosticare.
           "Proview este proiectat ca un sistem distribuit, ceea ce presupune ca procesele care necesita o atentie sporita sa fie direct controlate de echipamente independente distribuite in instalatia tehnologica", explica Petru Bojica, administrator al SC Pro Soft Piatra Neamt. Sistemul este construit la baza din doua parti elementare: control si vizualizare.
           In acelasi timp, aceste echipamente sunt conectate la un calculator pentru vizualizarea intregului lant tehnologic, pentru controlul proceselor si pentru comunicarea cu operatorii si cu reteaua internet globala.
           De asemenea, Proview permite realizarea de modificari ulterioare aparute in lantul tehnologic al instalatiei, dar si adaptari necesare.

          Interfata grafica

          Proview permite realizarea unei interfete grafice simple si intuitive (schema sinoptica). Sistemul este de asemenea permisiv pentru o gama vasta de promptere si mesaje atat sub forma de text cati si acustice.
Afisarea schemei tehnologice a instalatiei poate fi facuta pe unul sau doua monitoare. Ca standard utilizat, monitorizarea procesului presupune ca e un monitor sa se afiseze schema sinoptica a instalatiei iar pe celalalt sa se afiseze retelele, alarmele din sistem si alte date necesare a fi vizualizate in procesul de productie.

          Sistemul Proview - aplicatii

           Sistemul Proview a fost utilijat deja pentru realizarea unor lucrari in mai multe orase din tara: Otopeni, Piatra Neamt, Calarasi, Ploiesti, Roman, Mangalia si altele.
           Programul a ajutat la automatizarea completa a statiilor de mixturi asfaltice TELTOMAT 80t/h, automatizarea completa a liniei de prelucrare a profilurilor de lemn utilizate la productia de case ecologice, inlocuirea completa a sistemului de automatizare pentru statiile de mixturi asfaltice TELTOMAT 60t/h, automatizarea statiei de mixturi asfaltice LPX 40t/h, automatizarea statie de betoane in flux continuu 100m3/h.
           In majoritatea cazurilor s-au utilizat echipamnete de tipul convertizor de frecventa pe schip, automate programabile, PLC de la National Instruments (NI), software Lookout NI pentru schema sinoptica a instalatiei.

 

 

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!