Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 90 000 €

Oferta statie de betoane

Statie de betoane - pret 90 000 euro

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

Despre noi

Firma PRO SOFT s-a infiintat in anul 2004 prin asocierea a trei tineri ingineri cu scopul de a desfasura activitati de productie in domeniul industrial. Initial firma producea softuri industrilale - de unde si denumirea, pentru utilaje de constructii cum ar fi statii de betoane, statii de asfalt, fabrici de pavele, statii de sortare-concasare, si lista poate continua. Dupa aproximativ 3 ani firma a infiintat departamentul de contructii utilaje, trecand la realizarea primelor componente pentru statii de asfalt, fabrici de pavele si statii de betoane. In 2008 firma Pro Soft a realizat prima instalatie de ecologizare pentru o statie de asfalt ucrainiana UB40, continuand cu productia de statii de betone, sortare, asfalt. In urmatorii 4 ani societatea si-a completat portofoliul cu productia de utilaje in domeniul reciclarii de deseuri.
          Din 2010 PRO SOFT SRL s-a lansat in productia de cantare pod bascula, cunoscute sub denumirea de cantare auto, producand in 3 ani de activitate un numar de peste 100 de cantare.
        Firma PRO SOFT, dupa aproape 10 ani de activitate, cu o crestere anuala de cca 20%, isi desfasoara activitatea pe platforma industriala Savinesti din judetul Neamt, intr-un spatiu de productie de aproximativ 1500 mp, avand in dotare utilaje complexe pentru prelucrarea metalului, sudura MIG/MAG in CO2 si argon, pod rulant, macara, stivuitor, trailer. Numarul de angajati a depasit cifra 50, PRO SOFT fiind la ora actuala unul dintre cei mai puternici producatori de STATII DE BETOANE si CANTARE POD-BASCULA de pe piata din Romania.
        Firma a fost solicitata printre altele si pentru realizarea de alte tipuri de instalatii industriale, cum ar fi o instalatie de ecologizare a pamantului contaminat din jurul sondelor - lucare realizata pentru o mare companie petroliera, instalatii de reciclare a deseurilor ( prese pentru pet-uri ), fabrici complet robotizate de pavele, linii de fabricare a profilelor din lemn pentru case ecologice, etc.

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!