Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

Ghid de alegere a unui cantar auto (4)

7.    Echipamentul electronic

     Compania noastra utilizeaza componente de calitate de la cei mai importanti furnizori in domeniu. Prin urmare veti beneficia de o valoare adaugata ce se va rasfrange intr-o durabilitate mai mare a solutiei alese.

     La realizarea sistemului de cantarire am folosit echipament electronic de fabricatie Hottinger Baldwin Messtechnik G.m.b.H. Germania, ce are urmatoarea componenta:

-       traductoare de masa tip C16A, clasa de precizie C3, cu sarcini nominale posibile de 20 tone sau 30 tone.

-       Cutie de conexiuni sumatoare tip VKK2-6 cu posibilitatea legarii a pana la 6 traductoare de masa simultan.

-       Indicator de greutate pentru tehnologia cataririlor tip WE2108, cu functii: brutto, tara, netto, zero.

     Interfata de date furnizata de compania noastra garanteaza o utilizare facila si eficienta a datelor de cantarire – exact ceea ce trebuie sa faca o aplicatie de acest gen.

 

8.    Verificarea metrologica initiala

     Un element cheie al cantarelor auto rutiere este acela de a indica exact masa in tranzactiile rutiere – atat pentru a avea o garantie a schimburilor comerciale cat mai ales pentru faptul ca utilizarea cantarelor rutiere intra sub incidenta  H.G. nr. 617/2003 pentru stabilirea conditiilor de introducere pe piata si de punere in functiune a aparatelor de cantarit cu functionare neautomata dar si a H.G. 891/2004 privind stabilirea unor masuri de supraveghere a pietei produselor din domeniile reglementate, prevazute in Legea nr. 608/2001 privind evaluarea conformitatii produselor.

     De aceea in momentul in care va decideti asupra unui tip de cantar rutier  este important sa acordati atentie ca producatorul cantarului sa fie certificat de catre un Organism Notificat pentru procedura “Declararea CE de conformitate cu tipul (asigurarea calitatii productiei)”, adica sa fie certificat pentru a efectua verificarea metrologica initiala.

     Aceasta verificare metrologica este realizata prin examinari si teste specificate in in Standardul European armonizat SR EN 45501:2000.

     Compania noastra detine un laborator mobil capabil sa realizeze verificarile cerute de legislatia in vigoare, cu ajutorul caruia putem realiza verificarea metrologica initiala astfel incat puteti sa va si convingeti de calitatea lucrarilor realizate de specialistii nostri.

Ghid de alegere a unui cantar auto (5)

 

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!