Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

Ghid de alegere a unui cantar auto

     Alegerea unui cantar rutier reprezinta o etapa importanta din viata companiei dvs. Iar motivul acesteia o reprezinta alegerea unei solutii care sa conduca la minimizarea costurilor pe termen mediu si lung si nu la obtinerea unei noi surse de crestere a costurilor.

     Compania PRO SOFT produce inca din 2004 cantare rutiere care vin in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu solutii personalizate care sa garanteze buna functionare a business-ului acestora.

     Compania noastra produce o gama diversificata de cantare tocmai pentru a oferi clientilor nostri o paleta larga de solutii din care sa aleaga. Asadar  categoriile de cantare produse de PRO SOFT sunt:

·         Cantare auto mobile

·         Cantare auto pe schelet metallic

·         Cantare auto supraterane

·         Cantare auto subterane

·         Cantare auto complet metalice

·         Cantare auto personalizate

 

     1.    Alegerea tipului de lucrare dorita

     Modul de operare a companiei noastre este unul flexibil. De aceea va lasam pe dvs. Sa alegeti modul in care doriti sa lucrati cu noi in ceea ce priveste realizarea cantarului auto.

     Astfel puteti alege sa realizati dvs. fundatia cantarului auto, in functie de dimensiunile cantarului dorit sau puteti sa lasati in seama noastra tot ceea ce inseamna realizarea cantarului si astfel il puteti avea la cheie.

     In momentul in care alegeti sa realizati dvs. fundatia atunci fie o realizati in regie proprie fie apelati la o firma locala de constructii care poate construe foarte usor aceasta fundatie intrucat nu necesita o pregatire speciala.

     Daca doriti sa reduceti costurile in ceea ce priveste realizarea fundatiei si sa o realizati in regie proprie atunci specialistii nostril va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare. Mai mult de atat, pe siteul nostru gasiti si planul de amplasare a unui cantar auto astfel incat sa va faceti o idee generala asupra lucrarii.

     Daca alegeti sa incredintati realizarea fundatiei unei firme de constructii locale atunci riscati ca respectivele costuri sa fie mai mari decat in cazul in care ati lasa specialistii nostrii sa se ocupe de realizarea proiectului.

Ghid de alegere a unui cantar auto (2)

 

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!