Statii de betoane | Cantare auto | Reciclatoare de beton | Pro Soft Industry

Catalog 2015 Statii de betoane

Catalog 2015 Statii de betoane PROSOFT Industry

Cerere de oferta

Ultimele proiecte

Ultimele statii de betoane livrate de PRO SOFT Industry

Film de prezentare

Statii de betoane

SUPER OFERTA 125 000 €

Statii de beton

  • Statii de beton fixe

Cantare auto

  • Cantare auto

Malaxoare de beton

  • Malaxoare de beton pentru statii de betoane

Uscatoare de nisip

  • Uscatoare de nisip pentru statii de mortare uscate

Turbine

REZERVORUL DE AMESTEC
Turbomalaxoarele SICOMA pot fi expediate in containere standard Open-Top prin sectionarea in diferite parti ale bazinului. Remontarea este extrem de simpla, cu utilizarea de ghidajelor de pozitionare dedicate. Acesta este captusit cu placute de otel rezistente la uzura in versiunea standard, iar la cerere pot fi furnizate din fonta Ni-Hard.
SISTEMUL DE PRINDERE CU ARC
Toate bratele sunt conectate la un sistem de rotor cu arc, care maximizeaza absorbtia socurilor si care asigura functionarea in siguranta a transmisiei. Acest sistem permite, de asemenea, reglarea usoara a lamelor de amestecare.
AGITATOARE SI BRATUL ACCELERATOR PENTRU DESCARCARE
Turbomescolatori poate fi echipat cu unul sau doua dispozitive de agitare pentru a creste actiunea de amestecare si de a reduce timpul ciclului. Aceasta din urma poate fi redus si mai mult prin adaugarea bratului de acceleratie a descarcarii.
GURA DE DESCARCARE
Toate componentele din gura de evacuare sunt prelucrate cu masinile cu comanda numerica si intregul ansamblu este apoi prins de cada. Acest lucru asigura cea mai buna montare si reglare pentru o rotatie plana pe garnitura de cauciuc, care este esentiala pentru o inchidere rezistenta la picurare.
SPALAREA CU INALTA PRESIUNE
Doua bare cu duze de inalta presiune se rotesc solidar cu rotorul pentru a spala podeaua, peretii si acoperisul si doua bare fixe fac o spalare eficienta a bratelor si a paletelor de amestecare. Toate duzele sunt reglabile.
ACCESORII
Skipul de Incarcare, cantare de ciment, balantele de apa, airbarg, sistem de spalare de inalta presiune, dispozitive de agitare, bratul accelerator,guri de evacuare multiple sunt disponibile pentru toata gama de malaxoare. Toate accesoriile sunt asamblate din fabrica pentru a se asigura de timp mai mic de instalare la locul final.
EXPERIENTA SI KNOW-HOW
SICOMA produce Turbomalaxoare de peste 20 de ani, datorita experientei pe care casa-mama OMG a acumulato in productia de malaxoare planetare in ultimii 45 de ani. Aceasta experienta, combinata cu know-how privind tehnologia de amestecare, a fost baza pentru dezvoltarea unui Turbomalaxor de o inalta calitate si fiabilitate.OPTIMIZAREA PROIECTARII SI A PRODUCTIEI
Ca parte a imbunatatirii continue a produsului si procesului de productie, cele mai recente evolutii ale Turbomalaxorului au condus la un nivel ridicat de standardizare din care rezulta usurinta de gestionare a pieselor de uzura si a depozitului de produse finite.
OPTIMIZAREA PROIECTARII SI A PRODUCTIEI
Ca parte a imbunatatirii continue a produsului si procesului de productie, cele mai recente evolutii ale Turbomalaxorului au condus la un nivel ridicat de standardizare din care rezulta usurinta de gestionare a pieselor de uzura si a depozitului de produse finite.
 

 

© PRO SOFT Industry 2004-2014. Toate drepturile sunt rezervate!